JE WINKELT BIJ: REPOP APELDOORN

Repop Apeldoorn

Hoofdstraat 32 | 7311KC | Apeldoorn

0557871150 | repopapeldoorn@gmail.com

www.repop.nl

Vintage en Design meubelen en lampen. Repop Apeldoorn verkoopt o.a. meubelen van Artifort, Eames, de Sede, Arne Jacobsen en meer. Ook vindt je er lampen van Louis Poulsen Denmark van designers zoals Arne Jacobsen, Verner Panton, Poul Henningsen. Wij wisselen nieuw met vintage design klassiekers. Voor kleine cadeau’s kunt u ook bij hun terecht, bevoorbeeld voor de houten beestjes van Kay Bojesen en Architect Made of de mooie accessoires van Vitra.
Repop verkoopt producten die vervaardigd zijn in Europese landen door vakmensen die een Europees salaris ontvangen. Denk hierbij aan mooie Deense meubelen van Hans Wegner geproduceerd door Carl Hansen Denmark. De Louis Poulsen lampen zijn eveneens grotendeels handgemaakt. 

Dit aangevuld met vintage meubelen die zo duurzaam zijn vervaardigd dat zij zelfs na 50 jaar uitstekend in uw interieur passen en te gebruiken zijn.

 


Openingstijden
Repop Apeldoorn is een (web) winkel. Ze verkopen onze meubelen en lampen grotendeels via internet. Ze hanteren daarom andere openingstijden dan u misschien gewend bent. Op de website vindt u de tijden maar even bellen zorgt ervoor dat u niet voor niets komt.

Stichting Mondial – Apeldoorn is initiatiefnemer van Eerlijk Winkelen Apeldoorn 

BLOG

Ernst van Ecocoatings vertelt:

Halverwege mijn studie ben ik in 1997 afgehaakt en begonnen als zelfstandig ondernemer. In eerste instantie een onderhouds-/aannemersbedrijf, wat na een aantal jaar transformeerde naar een schildersbedrijf.
Een vreselijk mooi vak, waar ik telkens weer bij andere mensen over de vloer kwam, die me de zorg over hun woning of bedrijfsruimte toevertrouwden.

Maar er miste iets. Ik was in mijn privéleven altijd al bezig met de zorg over het milieu, afval scheiden etc. etc. Alleen in mijn werk nog niet. Reden daarvoor was dat iedereen in de branche zei ‘die milieuvriendelijke producten das helemaal niks, slechte kwaliteit’, en wat dies meer zei. Nou ben ik altijd al ‘n tikkeltje eigenwijs geweest dus dit was alleen maar meer reden om een en ander eens onder de loep te nemen en gedegen onderzoek te doen naar wat er aan schonere producten op de markt was.  Et voilà, ecoschilderwerk was geboren.
Plotseling kon ik mijn idealen in mijn werk integreren, had ik leukere (geïnteresseerde) klanten en hoefde ik niets meer aan acquisitie te doen. Eerlijk toegeven, ik heb in 1e instantie mijn andere website nog wel even aangehouden, maar hij is nooit meer ge-update.

Maar toen bleek dat het aanbod biobased en natuurverven ontzettend versnipperd is, en dat nog maar weinig mensen van het bestaan van milieuvriendelijke varianten op de hoogte zijn. Dat was dus de logische vervolgstap: een verfhandel met alleen maar biobased producten, en hoewel deze weg lastig is, aangezien de concurrentie door grote spelers in de markt moordend is, laat ik me hier niet door weerhouden. I won’t take no for an answer.

Ik zie om me heen veel mensen die vanuit een bepaald beroepsgroep een switch maken naar een duurzamere werksituatie. An sich prima natuurlijk, maar in mijn optiek moet elke sector duurzaam gaan denken en werken. Dus hebben we duurzame bakkers, schilders, boekhouders, vastgoedontwikkelaars, bouwers en zorgpersoneel nodig. Een duurzamere, eerlijkere wereld zullen we samen moeten maken, met de kracht van het collectief komen we heel ver.

Binnenkort een schilderklus en wil je graag duurzame verf gebruiken? Kijk dan snel in de webshop van Ecocoatings.

Wil jij ook vertellen waarom je doet wat je doet, en is jouw Eerlijke (web)winkel of horecazaak aangesloten bij EerlijkWinkelen? Stuur een mailtje naar info@eerlijkwinkelen.nl en wie weet staat jouw gastblog binnenkort hier online.

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.