JE WINKELT BIJ: REPOP APELDOORN

Repop Apeldoorn

Hoofdstraat 32 | 7311KC | Apeldoorn

0557871150 | repopapeldoorn@gmail.com

www.repop.nl

Vintage en Design meubelen en lampen. Repop Apeldoorn verkoopt o.a. meubelen van Artifort, Eames, de Sede, Arne Jacobsen en meer. Ook vindt je er lampen van Louis Poulsen Denmark van designers zoals Arne Jacobsen, Verner Panton, Poul Henningsen. Wij wisselen nieuw met vintage design klassiekers. Voor kleine cadeau’s kunt u ook bij hun terecht, bevoorbeeld voor de houten beestjes van Kay Bojesen en Architect Made of de mooie accessoires van Vitra.
Repop verkoopt producten die vervaardigd zijn in Europese landen door vakmensen die een Europees salaris ontvangen. Denk hierbij aan mooie Deense meubelen van Hans Wegner geproduceerd door Carl Hansen Denmark. De Louis Poulsen lampen zijn eveneens grotendeels handgemaakt. 

Dit aangevuld met vintage meubelen die zo duurzaam zijn vervaardigd dat zij zelfs na 50 jaar uitstekend in uw interieur passen en te gebruiken zijn.

 


Openingstijden
Repop Apeldoorn is een (web) winkel. Ze verkopen onze meubelen en lampen grotendeels via internet. Ze hanteren daarom andere openingstijden dan u misschien gewend bent. Op de website vindt u de tijden maar even bellen zorgt ervoor dat u niet voor niets komt.

Stichting Mondial – Apeldoorn is initiatiefnemer van Eerlijk Winkelen Apeldoorn 

BLOG

Eerijk winkelen overgenomen door Local Birds

EerlijkWinkelen krijgt een nieuw nest

Na 10 jaar draagt Eerlijk Winkelen het stokje over aan Local Birds. EerlijkWinkelen heeft in deze tien jaar tijd een indrukwekkend overzicht opgebouwd van meer dan 2.000 ondernemers, die producten verkopen die met respect voor mens en milieu zijn gemaakt. En dat in maar liefst 65 steden. Duurzaamheid is een belangrijke waarde van Local Birds en de eerlijke winkels vinden dan ook een mooi nieuw thuis bij Local Birds.

Lokaal is de toekomst

Lokale ondernemers en winkeliers maken de stad. Ze zorgen voor diversiteit en sociale cohesie in de buurt en geven de stad karakter en een eigen gezicht. In de coronaperiode is deze belangrijke functie van lokale winkels en horeca nog eens extra duidelijk geworden. Local Birds geeft een podium aan deze bijzondere ondernemers en zorgt ervoor dat jij als consument eenvoudig al deze mooie duurzame winkels en bijzondere lokale parels kunt vinden. In jouw eigen stad maar óók in andere inspirerende steden.

Koop lokaal : Support your locals

Met onze Local Movement willen wij een tegengewicht bieden aan de grote onpersoonlijke retail & fast-fashion ketens en de consument verleiden om meer lokaal en duurzaam te shoppen. Daarmee verdwijnt jouw hard verdiende geld niet in de zakken van buitenlandse investeerders maar ondersteunen we onze eigen locals en investeren we samen in een bloeiende lokale duurzame economie.

EerlijkWinkelen: Missie volbracht

Karen Kammeraat, oprichter en voorzitter van EerlijkWinkelen: Natuurlijk doet afscheid nemen best een beetje pijn, maar we zijn trots op wat we de afgelopen 10 jaar hebben opgebouwd. Het is bijna onvoorstelbaar, maar tien jaar geleden was het een zoektocht naar een café dat Fairtrade of biologische koffie verkocht. Met haar pionierswerk heeft EerlijkWinkelen een belangrijke bijdrage geleverd aan het vergroten van de vraag naar en het aanbod van duurzame producten. ‘Ons doel was het duurzame aanbod zichtbaar te maken en het grote publiek te laten ervaren dat duurzame producten mooi, leuk, lekker en betaalbaar zijn, en dat is gelukt. We zijn verheugd dat Local Birds onze ondernemers en routes overneemt en samen met de ondernemers nieuwe stappen gaat zetten en een levendige lokale community gaat bouwen.’

Positieve Impact maken!

Helene Vogelaar, oprichter en creatief directeur van Local Birds: Wij vinden het super gaaf dat Eerlijk Winkelen ons heeft uitgekozen om het stokje over te nemen. Dit is een belangrijke stap voor ons! Door het samensmelten van EerlijkWinkelen en Local Birds kunnen we onze local minded community laten groeien en we meer mensen verbinden met deze bijzondere change makers. Met onze “LOCAL MOVEMENT” kunnen we grote impact maken en die blijvende verandering creëren die het retail en food landschap zo hard nodig heeft. We zullen met heel veel positieve energie de eerlijke missie van EerlijkWinkelen voortzetten!

Wil jij je als buurtbewoner of consument ook aansluiten bij de Local Movement?

Dat kan! Meld je hier aan!

# Koop lokaal, #Maak Impact  #Support your Locals

 

 

 

LOCAL BIRDS

Eerlijk Winkelen is overgenomen voor Local Birds. Net als Eerlijk Winkelen verzameld Local Birds de beste duurzame lokale bedrijven van Nederland. bekijk onze website: www.localbirds.nl  

Op Local Birds staan nog veel meer lokale, duurzame bedrijven en merken! 

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.