JE WINKELT BIJ: HIPPE-DINGEN

Hippe-Dingen

Weverstraat 23A | 6862DJ | Oosterbeek

0262020268 | info@hippe-dingen.nl

www.hippe-dingen.nl

Een begrip in Oosterbeek: Hippe-Dingen. Je kon er altijd al terecht voor hippe en kleurrijke kleding, schoenen en kado-artikelen. Maar inmiddels is het assortiment ook flink duurzamer geworden. Zo vind je er vegan merken zoals Ragwear, duurzame merken zoals UVR Connected, Ragwear, E Natural World en Loop A LIfe. En merken die steeds meer verduurzamen, zoals King Louie (met bio cotton), Zilch en IEZ.

Het grootste deel van de collectie is voor vrouwen maar de mannencollectie groeit gestaag. En een klein deel van het aanbod is voor baby's en kleine kinderen.

Ook voor kleurrijke accesoires en kado's kun je goed terecht, dus breng gauw eens een bezoekje aan één van de kleurrijkste kledingwinkels van Oosterbeek!


BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.