JE WINKELT BIJ: DE MOLENHOEK

De Molenhoek

Rietdijk 1 | 3994AJ | Houten

0306371838 | info@molenhoekhouten.nl

www.molenhoekhoutenshop.nl

Molenhoek Houten Shop vervaardigt natuurlijke houtproducten zoals boomstamtafels en woonaccessoires in allerlei vormen en maten. Het hout komt uit Nederland (onder andere van Staatsbosbeheer), België, Duitsland en Roemenië en voldoet aan het FSC keurmerk. Ook verkoopt men biologische schapenvachten. De vachten kunnen gewassen worden. De wol is puur en de fabricage ervan ecologisch verantwoord.
Ook worden verkocht: luiken, cadeauplanken met teksten erop, wanden en krukjes, en blikken ecologische krijtverf Creta et Aqua (met mooie zeer matte “look”). De vervaardiging van de tafels wordt op maat gedaan. Sommige houtartikelen hebben een sociale functie omdat ze door mensen met een beperking worden gemaakt.


Openingstijden:
donderdag 13.00 - 17.00 uur
vrijdag:       10.00 - 17.00 uur
zaterdag:    10.00 - 17.00 uur
Overige dagen op afspraak.
De webwinkel is doorlopend geopend.

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.