JE WINKELT BIJ: BD-TOTAAL

BD-Totaal

Lichtschip 31 | 3991CP | Houten

0302871445 | info@bd-totaal.nl

www.bd-totaal.nl

BD-Totaal is een groothandel gespecialiseerd in 100% biologische levensmiddelen. Sinds 1993 levert BD-Totaal vanuit haar vestiging in Houten aan zorginstellingen, hotels, restaurants, bedrijven, musea en vele andere klanten. Sinds kort wordt via de website ook aan particuliere klanten in Houten e.o geleverd. Het assortiment bestaat uit groente en fruit, zuivel, brood, diepvriesproducten, en non-food, zowel in groot- als kleinverpakking. Voorzover mogelijk zijn alle merken voorzien van biologische topkeurmerken. Ook zijn diverse producten met het Max Havelaar keurmerk (koffie, thee, chocolade etc.) beschikbaar.  


Bestellen

Particulieren kunnen eenvoudig bestellen via de webshop van BD-Totaal. Na twee werkdagen kan men de bestelling afhalen tussen 10-12 of 14-16 uur in het magazijn van BD-Totaal. Bezorgen kan voor € 2,50 alleen voor bewoners in Houten. Minimale omvang van de bestelling is € 50,-

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.