JE WINKELT BIJ: SECRID BRAND STORE

Secrid Brand Store

Meent 2-4 | 3011JJ | Rotterdam

0103118422 | info@secrid.com

www.secrid.com

De eerste Secrid Brandstore. Secrid is een Nederlands merk met een sociaal karakter, bekend van de Cardprotector. De Secrid wallets beschermen je kaarten tegen buigen, breken en ongewenste draadloze communicatie. Alle onderdelen van de wallets worden gemaakt in Nederland en in elkaar gezet in verschillende sociale ondernemingen in Nederland.

Secrid werkt aan het steeds duurzamer maken van het productieproces. In de Brandstore is het mogelijk om je unieke wallet samen te stellen. Dit gebeurt met sample leer. Kwalitatief goed leer dat anders weg gegooid zou worden. Zo werkt Secrid aan een Zero waste suply chain. Daarnaast is het mogelijk om je oude Secrid wallet te laten repareren, zo kan je een oud product nieuw leven inblazen.


BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.