JE WINKELT BIJ: HET DERDE SERVIES

Het derde servies

Nieuwe Binnenweg 208a | 3021GL | Rotterdam

0104258352 | info@hetderdeservies.com

www.hetderdeservies.com

Bij het derde servies koop of huur je oud servies, glaswerk en bestek, maar ook lampen. Hergebruik  is het motto, hiermee worden grondstoffen gespaard en haal je iets unieks in huis met geschiedenis.

Een greep uit het aanbod; eierschaal porselein, Delfts blauw maar ook glas en aardewerk is in de winkel ruim aanwezig. Je vindt hier merken als Petrus Regout, Gien,  Rosenthal, Villeroy & Boch, Johnson Brothers, Mason en Royal Albert. Gebruik je aankoop voor je eigen inrichting of als origineel cadeau. Organiseer een high tea of een diner met gehuurde serviezen en steel de show. Het derde servies heeft  ‘everything for the vintage diningroom’!


Het derde servies is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:30, heeft een webshop, en verzendt wereldwijd. 

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.