JE WINKELT BIJ: CAFE RESTAURANT LOGICA

Cafe Restaurant Logica

Stille Rijn 11 | 2312DE | Leiden

071-3628939 | info@lunchroomlogica.nl

www.lunchroomlogica.nl

Vanaf 10.00 uur in de ochtend ben je welkom voor heerlijke broodjes, salade's en alle andere overheerlijke gerechten die op de 100% biologische kaart staan! Niet alleen om te lunchen ben je welkom bij Logica, ook voor een kop koffie, een glas wijn, biertje of een heerlijk vers sapje kun je hier terecht. Dit alles in een schitterend vormgegeven en gerestaureerd rijksmonument aan de Leidse gracht. Logica maakt uitsluitend gebruik van pure, biologische en seizoens gebonden producten, gezond, verantwoord en zeker niet onbelangrijk, erg lekker!


Open dinsdag en woensdag van 10.00 uur tot 18.00 uur (keuken sluit 16.00 uur, alleen lunch). Donderdag, vrijdag en zaterdag open van 10.00 uur tot 22.00 uur (keuken sluit om 21.00 uur). 

BLOG

Leuke duurzame markten in juni

Hopelijk wordt het in juni mooi weer want dan is er een aantal leuke duurzame markten in de buitenlucht. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Appelparade in de Olmenhorst tijdens de Pinksterdagen? EerlijkWinkelen is erbij!

De Appelparade is een drukbezocht duurzaam familiefestival in de uitgestrekte boomgaarden van de Olmenhorst, een groene oase tussen Amsterdam en Den Haag. Je kunt er lekker eten, theater kijken, muziek luisteren, workshops doen en uiteraard allerlei duurzame intitiateven ontdekken en ontmoeten. Zoals bijvoorbeeld EerlijkWinkelen!

Een week later in juni is het alweer tijd voor 'De Markt' tijdens de jaarlijks terugkerende Duurzame Week in Utrecht, het grootste duurzaamheidsevenement van Nederland. EerlijkWinkelen is nog aan het bekijken of het mogelijk is om hier ook aan te staan, maar ook zonder ons zal het zeker de moeite waard zijn!

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.