JE WINKELT BIJ: DE BEKKERIE

De Bekkerie

Heymansstraat 130 | 5927NS | Boekend

077-3968144 | info@debekkerie.nl

www.debekkerie.nl

Bij de Bekkerie kunt u terecht voor een lekkere kop koffie, speciale warme chocomel, een heerlijk ontbijtje of lunch, cadeaubonnen, een fietsroutekaart, het opladen van uw elektrische fiets, het (her)installeren van uw computer, het lenen van een goed boek of het deelnemen aan activiteiten. En uiteraard is er ook brood en banket te koop. Bijzonder aan de Bekkerie is de samenwerking tussen zorginstellingen, lokale ondernemers, publieke organisaties en de wijkbewoners. De werknemers zijn afkomstig van de zorginstellingen.
Bijzonder aan de Bekkerie is de samenwerking tussen zorginstellingen, lokale ondernemers, publieke organisaties en de wijkbewoners. Op basis hiervan is het team medewerkers gevormd. Vol enthousiasme staan ze voor u klaar! Komt u dus zelf proeven van de sfeer.

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.