JE WINKELT BIJ: KALI TENGAH

Kali Tengah

Weimarstraat 54 | 2562GZ |

0707446869 | info@kalitengah.nl

www.kalitengah.nl

Kali Tengah is een winkel die zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van losse thee en koffiebonen. Daarnaast je er terecht voor aanverwante accessoires, servies, chocola en bonbons. In de winkel is tevens een schenkerij aanwezig waar je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie of potje thee. Verder organiseert Kali Tengah regelmatig workshops en proeverijen. Een deel van het koffie en thee assortiment is biologisch en er wordt chocola van Tony Chocolonely verkocht. Er is ook een schenkerij / espressobar in de winkel waar de thee en koffie wordt geserveerd en waar je kunt genieten van een stukje huisgemaakt taart. Ook is er een ruilboekenkast. Kali Tengah komt ook op locatie, met ene barista, high tea en een oude Fiat 850.

BLOG

Leuke duurzame markten in juni

Hopelijk wordt het in juni mooi weer want dan is er een aantal leuke duurzame markten in de buitenlucht. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Appelparade in de Olmenhorst tijdens de Pinksterdagen? EerlijkWinkelen is erbij!

De Appelparade is een drukbezocht duurzaam familiefestival in de uitgestrekte boomgaarden van de Olmenhorst, een groene oase tussen Amsterdam en Den Haag. Je kunt er lekker eten, theater kijken, muziek luisteren, workshops doen en uiteraard allerlei duurzame intitiateven ontdekken en ontmoeten. Zoals bijvoorbeeld EerlijkWinkelen!

Een week later in juni is het alweer tijd voor 'De Markt' tijdens de jaarlijks terugkerende Duurzame Week in Utrecht, het grootste duurzaamheidsevenement van Nederland. EerlijkWinkelen is nog aan het bekijken of het mogelijk is om hier ook aan te staan, maar ook zonder ons zal het zeker de moeite waard zijn!

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.