JE WINKELT BIJ: SARI FAIR FASHION

Sari Fair Fashion

Koestraat 27 | 3811HK | Amersfoort

0332570400 | info@sari-fairfashion.nl

www.sari-fairfashion.nl/index.php/amersfoort-126

Eerlijke kleding en accessoires die voldoen aan Fairtrade voorwaarden. Het accent in onze winkel in Amersfoort ligt op kleding voor vrouwen, voor mannen hebben we overhemden en T-shirts en een klein hoekje voor baby's.
Een belangrijk deel van de kleding die we verkopen is van ons eigen merk SARI. Andere merken die we voeren zijn onder meer Chandra Handicrafts van Madat Nepal, Bishopston en People Tree. In milieuvriendelijke kleding, van onder andere Bo Weevil (Ecotton), Global Woman en Ethos, hebben we vooral basics als T-shirts en pantalons voor u. Een kleurrijke stoffencollectie met onder meer kalamkari uit India, ikat uit Bangladesh en zeefdruk uit Nepal. Leuke aanvulling zijn knopen van been, cocos, hout en schelp. Onze collectie zijden, katoenen en wollen sjaals is bijzonder de moeite waard.
Alles ingekocht bij bedrijven die net als wij zijn aangesloten bij de World Fair Trade Organization.
 


Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.