CD-ARTLINE
Voor tweedehands CD's en DVD's zit je goed bij CD-Artline. Assortiment is 60% tweedehands. Ook verkoop voor particulieren.
DE GROTE WOLF
De webshop van De Grote Wolf – Houten Speelgoed geeft het duurzame speelgoed een tweede leven, samen consuminderen door hergebruik.
SHOP FOR DESIGN
Voor liefhebbers van vintage design of meubelen en accessoires met geschiedenis. Vintage designmeubels en cadeau artikelen.
KLERETOKO
Wil hergebruik van kleding en accessoires mainstream maken. Bezorging op de fiets in Leiden! Voor je oude kleding krijg je klere-credits.
TINUS 81
Unieke hang-, tafel- en wandlampen gemaakt van afgedankte oude materialen. Upcycling op niveau!
BABYLOOP
Babyspullen leasen in plaats van kopen en na korte tijd weggooien. Dat is de sustainable deeleconomie waar Babyloop voor staat.
WEMPE & WEMPE
(Web)winkel met een uitgebreide collectie tweedehands serviesgoed.
BOBBY PIN BOUTIQUE
De mooiste vintage kleding, sieraden en tassen uit de jaren 30, 40, 50 en 60 voor iedereen die op zoek is naar 100% unieke vintage.
WIJKERS
Tweedehands producten met een vintage, curiosa of antiek randje. Denk aan: meubels, kleding en accessoires, maar ook films, dvd's, lp's en cassettebandjes.
ROCK ON VINTAGE
Stoere vintage kleding, tassen en accessoires van merken als Fred Perry.
FESTILOOK
Vintage items die worden gerestyled in de typische stijl van festival. Hierdoor worden de items uniek en duurzaam.
KOOPPLEIN.NL
De gratis marktplaats in je eigen gemeente. Een landelijk dekkend netwerk van meer dan 250 lokale handelsplaatsen.
PETRA USED & VINTAGE CLOTHING
Petra is een familiebedrijf in handen van moeder & zoon: Petra & Jan! De winkel is gespecialiseerd in tweedehands- en vintage kleding.
DANJA | VINTAGE & NATURE
Hier kun je tweedehands houten speelgoed zowel kopen als verkopen. Daarnaast kun je terecht voor verschillende soorten verf en badspeeltjes
MAKERS UNITED
Vluchtelingen maken in Amsterdam van lifejackets die worden gedragen tijdens de overtocht naar Griekenland, nieuwe producten zoals tassen.
ROSES OF FASHION
Webshop voor hippe, goedkope, trendy tweedehands kleding, schoenen en accessoires.
LENA FASHION LIBRARY
LENA is dé kledingbibliotheek waar je voor een vast bedrag per maand toegang hebt tot hoogwaardige vintage kleding. Om te lenen dus.
SECOND STAGE VINTAGE
Second Stage Vintage is dé webwinkel waar je designerkleding en haute couture kunt kopen, afkomstig uit de kasten van vrouwelijke Nederlandse sterren.
DECENNIA DESIGN
Stijlvolle tweedehands en vintage meubelen en verlichting.
REINTEGRATIEBUREAU ALKMAAR - BOEKWINKELTJES
Tweedehands boeken waarbij de opbrengst gaat naar Reintegratiebureau Alkmaar. Deze werkt met vrijwilligers met afstand tot de arbeidsmarkt.
SURE INTERIEUR
Tweedehands gerestylde meubels en woonaccessoires: betaalbaar en uniek. Ook verkoop van nieuwe woonaccessoires.
DOORTJE
Herintroduceert de mooiste fashion uit het verleden: jaren 50 tot jaren 90.

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

Voortaan heb je de plattegronden met leuke eerlijke winkels altijd bij de hand! In ruim 60 gemeenten met meer dan 1800 winkels

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.