DE GROTE WOLF
De webshop van De Grote Wolf – Houten Speelgoed geeft het duurzame speelgoed een tweede leven, samen consuminderen door hergebruik.
WIJKERS
Tweedehands producten met een vintage, curiosa of antiek randje. Denk aan: meubels, kleding en accessoires, maar ook films, dvd's, lp's en cassettebandjes.
MAKERS UNITED
Vluchtelingen maken in Amsterdam van lifejackets die worden gedragen tijdens de overtocht naar Griekenland, nieuwe producten zoals tassen.
SURE INTERIEUR
Tweedehands gerestylde meubels en woonaccessoires: betaalbaar en uniek. Ook verkoop van nieuwe woonaccessoires.
DIVERSITIJD
Tweedehands spullen uit diverse tijden: van kleding tot interieur. Vaak 20 tot 40 jaar oud.
BOBBY PIN BOUTIQUE
De mooiste vintage kleding, sieraden en tassen uit de jaren 30, 40, 50 en 60 voor iedereen die op zoek is naar 100% unieke vintage.
LENA FASHION LIBRARY
LENA is dé kledingbibliotheek waar je voor een vast bedrag per maand toegang hebt tot hoogwaardige vintage kleding. Om te lenen dus.
WEMPE & WEMPE
(Web)winkel met een uitgebreide collectie tweedehands serviesgoed.
SHOP FOR DESIGN
Voor liefhebbers van vintage design of meubelen en accessoires met geschiedenis. Vintage designmeubels en cadeau artikelen.
FESTILOOK
Vintage items die worden gerestyled in de typische stijl van festival. Hierdoor worden de items uniek en duurzaam.
ROCK ON VINTAGE
Stoere vintage kleding, tassen en accessoires van merken als Fred Perry.
KLERETOKO
Wil hergebruik van kleding en accessoires mainstream maken. Bezorging op de fiets in Leiden! Voor je oude kleding krijg je klere-credits.
SECOND STAGE VINTAGE
Second Stage Vintage is dé webwinkel waar je designerkleding en haute couture kunt kopen, afkomstig uit de kasten van vrouwelijke Nederlandse sterren.
REINTEGRATIEBUREAU ALKMAAR - BOEKWINKELTJES
Tweedehands boeken waarbij de opbrengst gaat naar Reintegratiebureau Alkmaar. Deze werkt met vrijwilligers met afstand tot de arbeidsmarkt.
DOORTJE
Herintroduceert de mooiste fashion uit het verleden: jaren 50 tot jaren 90.
DANJA | VINTAGE & NATURE
Hier kun je tweedehands houten speelgoed zowel kopen als verkopen. Daarnaast kun je terecht voor verschillende soorten verf en badspeeltjes
BABYLOOP
Babyspullen leasen in plaats van kopen en na korte tijd weggooien. Dat is de sustainable deeleconomie waar Babyloop voor staat.
HEYJUNE
Bijzondere opgeknapte kindermeubeltjes en diverse woonaccessoires.
ROSES OF FASHION
Webshop voor hippe, goedkope, trendy tweedehands kleding, schoenen en accessoires.
KOOPPLEIN.NL
De gratis marktplaats in je eigen gemeente. Een landelijk dekkend netwerk van meer dan 250 lokale handelsplaatsen.
CD-ARTLINE
Voor tweedehands CD's en DVD's zit je goed bij CD-Artline. Assortiment is 60% tweedehands. Ook verkoop voor particulieren.
CLEAN YOUR CLOSET
Stijlvolle en betaalbare - soms zelfs gratis – second chique kleding, tassen, accessoires en schoenen van de betere A-merken zoals Vanilia,
VINTAGE VEDETTE
Speciaal geselecteerde vintage kleding en (woon)accessoires. Een deel van de opbrengst gaat naar Terre des Hommes en Bont voor Dieren.

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

Voortaan heb je de plattegronden met leuke eerlijke winkels altijd bij de hand! In ruim 60 gemeenten met meer dan 1800 winkels

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.